Đurić odgovorio Haradinaju: Zaslužuješ tretman u zdravstvenoj ustanovi!

Izvor: BKTV News, 04.Jun.2017, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić odgovorio Haradinaju: Zaslužuješ tretman u zdravstvenoj ustanovi!

Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju izjavio je danas da Ramuš Haradinaj, koji iz dana u dan izriče sve radikalnije pretnje Srbiji, ne zaslužuje reakciju, već tretman u zdravstvenoj ustanovi.

"To što govori i radi Haradinaj ne zavređuje politički osvrt već pokazuje da je on, osim za procesurianje pred pravosudnim organima, zreo i za lečenje", rekao je Ðurić.

Prema njegovim rečima, najveći problem je, nažalost, to što Haradinaj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ima ozbiljne izglede da postane predsednik vlade u našoj južnoj pokrajini, iako iz dana u dan doprinosi destabilizaciji prilika u celom regionu.

FOTO: Printsreen

Haradinaj, kojeg Srbija traži zbog ratnih zločina na KiM, izjavio je danas, pored ostalog, da će "Preševska dolina biti jedan od glavnih prioriteta" njegove vlade, "isto koliko i sever Kosova" i da "Albanci iz Preševske doline zaslužuju da imaju kosovske pasoše".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Đurić odbrusio Haradinaju: Zbog sve agresivnijih pretnji zaslužuje tretman u ZDRAVSTVENOJ USTANOVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2017

To što govori i radi Haradinaj ne zavređuje politički osvrt..Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiji Marko Ðurić izjavio je danas da jedan od bivših lidera terorističke OVK Ramuš Haradinaj, koji iz dana u dan izriče sve agresivnije pretnje Srbiji, ne zaslužuje političku reakciju, već tretman...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.