Đurić i Šic razgovarali o bezbednosnim i političkim dešavanjima na Kosovu

Izvor: Danas, 16.Okt.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić i Šic razgovarali o bezbednosnim i političkim dešavanjima na Kosovu

Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Marko Đurić razgovarao je danas sa regionalnom direktorkom za Jugoistočnu Evropu u Ministarstvu spoljnih poslova Nemačke Suzane Šic o političkim i bezbednosnim dešavanjima na Кosovu, kao i o aktivnostima Beograda da se problemi na toj teritoriji reše "kompromisom i dijalogom". Članak Đurić i Šic razgovarali o bezbednosnim i političkim dešavanjima na Kosovu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srušen bespravno izgrađen objekat na Dunavskom keju

Izvor: Danas, 17.Okt.2019, 11:24

Sekretarijat za inspekcijske poslove Beograda srušio je bespravni objekat na Dunavskom keju kod broja 30, koji je izgrađen na javnoj površini u svojini Grada, prenosi Beoinfo. Članak Srušen bespravno izgrađen objekat na Dunavskom keju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.