Đurić i Odalović u Briselu o izborima na Kosovu

Izvor: Studio B, 24.Okt.2013, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić i Odalović u Briselu o izborima na Kosovu

Savetnik predsednika Srbije Marko Đurić i generalni sekretar Vlade Veljko Odalović, razgovaraće danas popodne u Briselu sa predstavnicima prištinskih vlasti o predstojećim lokalnim izborima na Kosovu.

Kako  je najavljeno  Tanjugu iz briselskih diplomatskih izvora Đurić i Odalović će sa članovima prištinskog tima pokušati da otklone nesuglasice oko priprema za izbore, koji su zakazani za 3. novembar.

Među dosad nerešene probleme spadaju uporni pokušaji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Prištine da ograniče posete državnih funkcionera Srbije tokom izborne kampanje, i odbijanje kosovske Centralne izborne komisije da upiše veliki broj srpskih izbeglica u biračke izbore.

Ta pitanja su ranije ovog meseca bila tema vanredne runde briselskog dijaloga predsednika Vlade Srbije Ivice Dačića sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem, ali su se problemi nastavili i nakon što su obe strane izjavile da je postignut načelan dogovor da budu rešena.

 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðurić i Odalović u Briselu o izborima na KiM

Izvor: Akter, 24.Okt.2013

Savetnik predsednika Srbije Marko Ðurić i generalni sekretar Vlade Veljko Odalović, razgovaraće danas popodne u Briselu sa predstavnicima prištinskih vlasti o predstojećim lokalnim izborima na Kosov

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.