Izvor: JUGpress.com, 23.Dec.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Vacić nije moj savetnik

MEDVEDJA

 Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić rekao je danas u Medvedji da je ,,izmisljotina i kleveta,, da je Miša Vacić njegov savetnik.

,,Kada neko nema za šta da vas napadne,  nakon tri godine upornog rada i pregovaranja, onda se uhvati za izmišljotine i gluposti,, rekao je Djuric.

On je dodao da je to što kaže proverljivo i na sajtu Kancelarije za Kosovo i Metohiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u ljudskim resursima .

,,U sistematizaciji ne postoje savetnici,, rekao je Djurić i dodao da se ,,neko bavi izmišljotinama i klevetama  i Miša Vacića, koji je prozvan, i Kancelarije za Kosovo i Metohiju” .

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Đurić: “Lažni” predstavnici Srba i “El komandant”

Izvor: JUGpress.com, 23.Dec.2016

MEDVEDJA..Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić rekao je danas u Medvedji  da   “nema nikakve sumnje da okretanje ledja Vladi drzave  Srbiji od strane tih samozvanih predstavnika  Srba na Kosovu i Metohiji nije spontano”...On je poslanike Srpske liste , koji su prisustvovali...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.