Đurić: “Lažni” predstavnici Srba i “El komandant”

Izvor: JUGpress.com, 23.Dec.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: “Lažni” predstavnici Srba i “El komandant”

MEDVEDJA

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić rekao je danas u Medvedji  da   “nema nikakve sumnje da okretanje ledja Vladi drzave  Srbiji od strane tih samozvanih predstavnika  Srba na Kosovu i Metohiji nije spontano”.

On je poslanike Srpske liste , koji su prisustvovali sednici Skupstine Kosova, medju njima je najveći broj predstavnika Pokreta socijalista, nazvao ” lažnim predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Srba”.

On je rekao da sa  tim njihovim potezom ,,ima veze albanski novac i strane službe,,

Djurić je rekao da će se  ,, to rešiti u razgovoru sa predstavnicima Srba.

,, Tada će biti potpuno jasno i ko stoji   uz politiku države Srbije , ko stoji uz politiku vlade a koji predstavnici su odabrali da, umesto Vlade Srbije i predsednika Vlade Aleksandra Vučića, imaju Isu Mustafu i predsednika  druge vlade kao svoju Vladu,, rekao je Djurić i dodao  da  ,,ti poslanici  nemaju nikakav politički kredibilitet i da su dobili ” umesto svog stranačkog  novog ,,el komandanta,, a to je Isa Mustafa”.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Đurić u Medvedju došao zbog ekonomskog razvoja

Izvor: JUGpress.com, 23.Dec.2016

MEDVEDJA..Direktor Kancelarije za Koosvo i Metohiju Marko Đurić je rekao da je cilj njegove danasnje  posete Medvedji  ekonomsko razvijanje opstina na jugu Srbije i podrska i razvijanje saradnje izmedju opstina na jugu Srbije i srpskih opstina na Kosovu i Metohiji... ,, Fokus rada Vlade Srbije je...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.