Đurić: Ubistvo Olivera Ivanovića zločinački i teroristički čin

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Jan.2018, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Ubistvo Olivera Ivanovića zločinački i teroristički čin

BEOGRAD - Predsednik Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo, Marko Đurić izjavio je da je jutrošnje ubistvo Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici zločinački i teroristički čin koji ne sme proći nekažnjeno.

"Ovo je pokušaj da se srpski narod na Kosovu i Metohiji gurne u haos, ovo je napad na ceo srpski narod da se gurne u pakao sukoba", rekao je Đurić novinarima u Briselu.

On je kazao da je prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << dana Srbima "prećeno ratom bez ikakve reakcije medjunarodne zajednice" i da je bio nekoliko napada na njihovu imovinu.

"Ko god da stoj iza ovoga, bilo albanski ili sprski kriminalci, mora da bude kažnjen", rekao je Đurić.

Predsednik Gradjanske inicijative SDP Oliver Ivanović umro je u Zdravstvenom centru u severnom delu Kosovske Mitrovice pošto je na njega nepoznata osoba jutros ispalila više hitaca iz pištolja.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija: Oštro osuđujemo ubistvo Ivanovića, ovaj čin doprinosi rastu terora i sukoba

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2018

MOSKVA - Moskva osuđuje ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića na Kosovu i Metohiji i očekuje detaljnu istragu ubistva, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije..."Sa žalošću smo saznali za ubistvo poznatog političara Olivera Ivanovića, jednog od lidera Srba koji žive na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

DEMOKRATSKI FRONT O UBISTVU IVANOVIĆA: On je bio primer istinskog patriote i ceo svoj život je posvetio borbi za srpski narod

Izvor: Kurir, 16.Jan.2018

Demokratski front osudio je jutrošnje ubistvo Olivera Ivanovića i pozvao nadležne institucije KiM i predstavnike međunarodne zajednice da rasvetle kako kažu "teroristički napad koji je uperen protiv stabilnosti i mira celog regiona".

Nastavak na Kurir...

Jedinstvo po djuricu

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 16.Jan.2018

2015: djURIc: OLIVER IVANOVIc JE KOSOVSKI GANDI, SVI TO ZNAJU 2017: djURIc TVRDI IVANOVIcA PODRzAVAJU RAZBIJAcI SRPSKOG JEDINSTVA!2018: djURIc: OVO JE NAPAD NA CEO SRPSKI NAROD I ZLOcINAcKI, TERORISTIcKI cIN KOJI MORA DA BUDE I BIcE KAzNJEN (VIDEO) . .E moj marko,tones sve dublje a nije mi jasno da..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.