Đurić: Pacoli je ministar dezinformacija

Izvor: 011vodič.com, 18.Dec.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Pacoli je ministar dezinformacija

Bedžet Pacoli je ministar laži i dezinformacija, izjavio je večeras direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurića.
U pisanoj izjavi Đurić je naveo da Pacolijevo „ministarstvo“ ne bi smelo ni da postoji po još važećoj Rezoluciji 1244, kao i da Pacoli „laže o svemu“, kako o broju država koje su priznale Kosovo, tako i o talasu povlačenja priznanja.

„Sada, shvativši da je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << poražen na međunarodnom planu, pokušava da plasira kampanju za povratak u prošlost i kopanje po grobovima, ali samo jedne od strana u sukobu, pokazujući time da je u vernoj službi politike šovinizma i segregacije“, naveo je Đurić.
On je dodao da je Pacoli danas „jedan od barjaktara najprimitivnije šovinističke kampanje koja potpuno zanemaruje istorijske činjenice i na krajnje ciničan i nečovečan način negira zločine terorističke UČK“.
„Samo u izvrnutoj realnosti, u kojoj je moguće da Ivan Todosijević bude osuđen na dve godine zatvora zato što je govorio istinu, ljudi poput Pacolija mogu se izdavati za altruiste i pravednike i nekome deliti lekcije o čovečnosti i pravdi“, rekao je Đurić.

The post Đurić: Pacoli je ministar dezinformacija appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.