Đurić: Izdržati sve pritiske, odluku doneti hladne glave

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Izdržati sve pritiske, odluku doneti hladne glave

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da se borba za snažnu Srbiju nastavlja i da se moraju izdržati svi pritisci zbog Kosova i Metohije, a odluke doneti hladne glave i racionalno.

Đurić je za televiziju "Koren" kazao da se o kosovskom pitanju treba odlučivati imajući u vidu budućnost i ne gubeći iz vida šta su preci dali za srpsku državu.

"Izazovi pred nama su složeni, jer svet je danas jako opasno mesto i bojim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se da će vreme pred nama to pokazati i u slučaju Balkana. Naša obaveza je da tome pristupimo pametno, racionalno i ozbiljno, te da našu politiku danas projektujemo deset, dvadeset ili pedeset godina unapred, a da odluke donosimo promišljeno, ne spram onoga što bi bilo najpopularnije", rekao je Đurić, a prenela Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Đurić je kazao da je vreme da se Srbija diže sa kolena posle svega što je pretrpljeno u protekle tri decenije.

"Naša odgovornost je da se izborimo za ono za šta možemo da se izborimo kao država i narod, bez obzira na želju onih na domaćoj političkoj sceni koji su ujedinjeni u zahtevu da se ništa ne menja", poručio je Đurić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.