Izvor: S media, 12.Apr.2013, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: U Vojvodini nema separatizma niti će ga biti

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Djilas izjavio je da u Vojvodini nema, niti će biti separatizma dok Vladu Vojvodine vodi Demokratska stranka.

"Pozivamo predsednika Vlade Srbije da prekine ovu farsu i fabrikovanje nepostojećih neprijatelja. Premijer treba da sedne sa, na osnovu Ustava, izabranim predsednikom Vlade Vojvodine i kroz razgovor reši probleme koji očigledno postoje", naveo je Djilas u pisanoj izjavi.

Djilas je, takodje, naveo da problem Srbije nije na severu, u Vojvodini, već na jugu zemlje - na Kosovu i Metohiji.

(Beta)

FOTO: Beta/ Vladimir Milovanović
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Đilas: Dok je DS-a u Vojvodini neće biti separatizma

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2013, 02:16

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas izjavio je danas da u Vojvodini nema, niti će biti separatizma dok Vladu Vojvodine vodi Demokratska stranka..."Pozivamo predsednika Vlade Srbije da prekine ovu farsu i fabrikovanje nepostojećih neprijatelja. Premijer treba da sedne sa, na osnovu Ustava,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.