Direktor KC u Kosovskoj Mitrovici: Silvana Arsović puštena na kućno lečenje

Izvor: Večernje novosti, 12.Dec.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor KC u Kosovskoj Mitrovici: Silvana Arsović puštena na kućno lečenje

Silvana Arsović, protiv koje je kosovsko specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, puštena je na kućno i ambulantsko lečenje Silvana Arsović, protiv koje je kosovsko specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, puštena je na kućno i ambulantsko lečenje, potvrdio je danas Tanjugu direktor Zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici Milan Ivanović. "Njeno zdravstveno stanje je stabilizovano, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ona se oporavila, tako da je juče puštena na kućno lečenje i ambulantski tretman, sa daljim kontrolama", rekao je Ivanović.PROČITAJTE JOŠ - Nisam odgovorna, dovoljno sam patila: Silvana Arsović za "Novosti" o optužbi da je umešana u ubistvo Olivera Ivanovića Kaže da je Arsović pod hroničnim stresom i da je njeno zdravstveno stanje osetljivo i narušeno, a naročito otkada je optuzena za umešanost u ubistvo svog prijatelja Olivera Ivanovića.PROČITAJTE JOŠ - Rošićev advokat: Optužnicu za ubistvo Olivera Ivanovića pre odbrane videli novinari Ivanović je dodao da je Arsović i sama tražila da se posle višednevnod boravka u bolnici njeno lečenje nastavi ambulantski. Arsović je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i povišenog krvnog pritiska primljena 3. decembra na bloničko lečenje u koronarnu jedinicu internog odeljenja Zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici 3. decembra na bolničko lečenje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Bivša sekretarica Olivera Ivanovića puštena na kućno lečenje

Izvor: Danas, 12.Dec.2019

Posle sedmodnevnog lečenja na internom odeljenju kosovsko-mitrovačke bolnice, bivša sekretarica ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića, Silvana Arsović, puštena je na kućno lečenje, potvrdio je direktor KBC-a u severnoj Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.