Dijalog nema alternativu, ja ću ga voditi

Izvor: B92, 01.Jul.2020, 12:41

"Dijalog nema alternativu, ja ću ga voditi"

Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da dijalog sa Beogradom nema alternativu i da će ga on voditi.

On je to rekao na sednici vlade u Prištinii dodao da treba raditi na formiranju delegacije za razgovore sa Beogradom, prenosi prištinska Koha.

"Sada radimo na sastavljanju delegacije za ovaj proces, koju će sigurno voditi premijer", izjavio je Hoti.

Hoti je rekao i da je Vlada odlučila da osnuje stručni savet za dijalog sa Beogradom koji će delovati u okviru kancelarije premijera.

"Kroz ovu odluku biće imenovan državni koordinator za dijalog, koji će koordinirati savetom", rekao je Hoti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE HOTI IZ PRIŠTINE: Dijalog nema alternativu, ja ću ga voditi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020

Hoti: Dijalog nema alternativu, ja ću ga voditi..Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da dijalog sa Beogradom nema alternativu i da će ga on voditi...On je to rekao na sednici vlade u Prištinii dodao da treba raditi na formiranju delegacije za razgovore sa Beogradom...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Hoti uzvraća posetu Rami, danas boravi u Tirani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2020, 10:14

Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti boravi danas u službenoj poseti Tirani, dva dana nakon što je albanski premijer Edi Rama posetio Prištinu...Prema pisanju prištinskog portala Lajmi, Hoti će se u Tirani sastati i sa drugim zvaničnicima Albanije...Uzvratna poseta Hotija usledila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.