Dijalog eksperata Beograda i Prištine 29. oktobra u Briselu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Okt.2020, 15:13

Dijalog eksperata Beograda i Prištine 29. oktobra u Briselu

Nakon više od mesec dana, nova runda dijaloga na ekspertskom niovu Kosova i Srbije zakazana je za četvrtak, 29. oktobra u Briselu. To su najavili diplomatski izvori u Briselu, bez više detalja. Ovaj sastanak je bio planiran da se održi krajem septembra, ali je odložen zbog preventivnih mera pandemije, ali i zbog pojedinih problema koji su se javili oko tema u dijalogu, a oko kojih se dve strane nisu složile. Izvori u Briselu navode da će tema diskusija u četvrtak biti finansijska pitanja i...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Nova runda ekspertskog dijaloga Kosova i Srbije 29. oktobra u Briselu

Izvor: Danas, 27.Okt.2020

Nova runda dijaloga Kosova i Srbije, na ekspertskom nivou, zakazana je za četvrtak, 29. oktobar u Briselu, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE) pozivajući se na diplomatske izvore u Briselu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.