Devojčicu (16) na KiM silovao nastavnik, pa policajac

Izvor: KMnovine.com, 08.Feb.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčicu (16) na KiM silovao nastavnik, pa policajac

Albansku devojčicu (16) silovao je nastavnik a kada je otišla u takozvanu "kosovsku policiju" u Glogovcu da prijavi slučaj, silovao je i pripadnik te službe.


















Nakon što je objavljena vest u šiptarskoj javnosti na Kosovu i Metohiji o šesnaestogodišnjoj devojci iz Glogovca, koja je seksualno zlostavljana od nastavnika, a potom tražila pomoć u policiji, gde je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << zlostavljana, počeli su protesti. Na njima se zahteva da počinioci i nadređeni budu kažnjeni.

Prema navodima zamenik šefa istrage u Glogovcu je više od dve godine imao seksualne odnose i zlostavljao maloletnicu mlađu od 16 godina, koja je došla u policiju da prijavi da je seksualno zlostavlja njen profesor. Sumnja se i da je napasnik naterao devojčicu da izvrši abortus u ordinaciji jednog ginekologa u Prištini. Kolege su stale u odbranu ginekologa jer se tvrdi da je žrtva imala više od 18 godina kada je izvršen abortus, prenose mediji.

Takozvana "policija Kosova" saopštila je da su u Glogovcu uhapšeni nastavnik i policajac, za koje se sumnja da su počinili krivično delo silovanja, seksualnog zlostavljanja i zloupotrebe službenog položaja, oni su zadržani u pritvoru. 


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
 Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.