Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Dec.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo poslanika Srpske liste se vratio u kosovsku skupštinu

Deo poslanika Srpske liste saopštio je danas da se "vraća" u kosovsku skupštinu, pre svega, kažu, kako bi mogli da utiču na pokrajinski budžet.

U saopštenju za medije oni navode da dosadašnji bojkot skupštine nije promenio ništa.

"Možemo biti izvan procesa, ali time ih nećemo zaustaviti i zato ćemo raditi ono za šta nas je narod i glasao, a to je da ga zastupamo, što smo radili i do sada", navelo je u saopštenju pet poslanika Srpske liste privrženih Pokretu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << socijalista i smenjenom šefu poslaničke grupe te liste Slavku Simiću.

Kažu i da su uvek poštovali interese države Srbije, te da će to činiti i ubuduće, a za povratak u skupštinu kažu da bi se to desilo pre ili kasnije, ali da oni ovog puta biraju da to bude sada, kad se odlučuje o budžetu za 2107.

Poslanci Srpske liste odlučili su početkom oktobra da bojkotuju kosovsku skupštinu nakon što je ona usvojila Zakon o Trepči.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.