Dekonstruisanje stavova Velimira Abramovića o Kosovu i Metohiji (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 04.Apr.2023, 01:35

Dekonstruisanje stavova Velimira Abramovića o Kosovu i Metohiji (VIDEO)

Prof. dr Velimir Abramović je nedavno, u jednom video-intervjuu izjavio "Kosovo je predato".


   
Prof. dr Velimir Abramović

   



O svom stavu prema načinu na koji domaća vlast tretira Kosovo i Metohiju, govorio je već poznati interent-čudak, prof. Abramović, rođeni brat svetski poznate umetnice i sataniste po opredeljenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Marine Abramović.

Prosečan gledalac bi mogao lako da bude izmanipulisan poluispravnim i neispravnim stavovima koje prof. Abramović ovde (ne)namerno iznosi. Međutim, novinarskim veteranima poput Radosava M. Lazića, ne predstavlja problem da ovakvo izlaganje podrobno analiziraju i predstave nam jednostavan način, da svako može lako da shvati.

U emisiji "Fircanje i štepanje" na Jutjub televiziji koju možete zapratiti ovde RTV Stil↗, Lazić je detaljno obrazložio ovakve stavove prof. Abramovića.

Sagledavajući ih iz više uglova, Lazić nudi konkretne i precizne a lako razumljive odgovore na pitanja: Da li nas lažu? Da li i koliko manipulišu nama? Ko, kako, zašto, kad i koliko?




* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.