Dečani: Ubio oca i brata

Izvor: B92, 09.Apr.2012, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečani: Ubio oca i brata

Peć -- Portparol policije Kosova iz Peći, Dževat Ibraj izjavio je da su u selu Isnić, u opštini Dečani, ubijena dva člana porodice Imeraj i da je ubica iz te porodice.

"Ismailj Hadži Imeraj, iz sela Isnić, ubio je hicima iz pištolja oca Hadžiju (71) i brata Miftara (43). Ubistvo je izvršeno zbog imovinskih nesporazuma, koje je ova porodica imala već duže vreme", kazao je Ibraj za prištinske medije.

On je rekao da je oko 11.25 policija u Dečanima primila informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je u selu Isnić jedna osoba iz porodice Imeraj ubila oca i brata.

"Nadležne policijske jedinice iz stanice policije u Dečanima, regionalni istražni tim, javni tužilac i službenici kriminalističke policije izašli su na lice mesta i utvrdili da je dve osobe ubio član njihove porodice, star 42 godine, koji je uhapšen", izjavio je Ibraj.

Portparol policije je rekao da su tela dve žrtve prebačena u Institut za sudsku medicinu u Prištini radi obdukcije. Izvori sa lica mesta su za prištinke medije izjavili da nesporazumi u toj porodici oko imovine sežu još mnogo pre današnje tragedije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.