Deca sa Kosova i Metohije u poseti Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca sa Kosova i Metohije u poseti Novom Sadu

Šestu godinu za redom, Udruženje građana Novi Sad povezuje decu sa Kosova i Metohije sa decom iz Novog Sada. Tokom nedelju dana, koliko borave ovde, domaćini će ih upoznati sa gradom i pokušati da im boravak učine što zanimljivijim. Na proleće, novosadska deca uzvratiće im posetu i otićiće u Gračanicu.

"Svim srcem za osmeh deteta" je akcija koja znači svoj deci koja učestvuju u njoj. Onima koji su gosti u Novom Sadu, ali i onima u ulozi domaćina. A isprobavanje novih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zajedničkih aktivnosti.

"Mislimo da deca koja su pristigla sa KiM možda nemaju baš priliku da ovako vide neki zabavni centar gde mogu i da kuglaju i da probaju neke druge i da budu zadovoljni nakon ove posete", kaže Goran Crnojević, organizator.

Ove godine deca su putem društvenih mreža stupila u kontakt i pre pravog upoznavanja, a onima iz Novog Sada je zanimljivo da svoj grad vide iz novog ugla pokazujući ga novim drugarima.

A na pitanje šta je u ovoj poseti ipak najlepše, odgovor je jednostavan.

Ova akcija traje nekoliko godina, a cilj je da još više dece poseti Novi Sad i da veze među ljudima, kroz lepa iskustva jačaju.


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Deca sa Kosova i Metohije posetila Gradsku kuću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2019, 19:34

Decu sa Kosova i Metohije, koja su u okviru projekta "Svim srcem za osmeh deteta" u sedmodnevnoj poseti Novom Sadu, posetila su danas Gradsku kuću...Decu je primio član Gradskog veća zadužen za kulturu, Dalibor Rožić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.