Deca sa Kosmeta u poseti Republici Srpskoj

Izvor: RTS, 16.Jun.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca sa Kosmeta u poseti Republici Srpskoj

Više od hiljadu učenika, nastavnika, dece sa poteškoćama i njihovih roditelja sa Kosova i Metohije boraviće narednih sedam dana u Republici Srpskoj.
Smešteni su u vršnjačkim porodicama od Trebinja do Novog grada, a ovakav susret Odbor Republike Srpske za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji organizuje osmi put.

Pavle Milojević iz Zvečana drugi put dolazi u Republiku Srpsku.
"Stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sve najbolje o domaćinima, neverovatno su nas ugostili i nadam se da ću još koji put doći", kaže Pavle.
Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović ističe da je reka Drina postala mesto susreta srpskog naroda.
"To je važno za srpstvo, to je važno za srpsku slogu i ndam se da će u narednim godinama ova akcija postajati sve masovnija", poručuje Jović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.