Deca sa KiM u poseti Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca sa KiM u poseti Novom Sadu

Deca sa Kosova i Metohije boraviće osam dana kod svojih vršnjaka u Novom Sadu zahvaljujući projektu "Svim srcem za osmeh deteta'', koji po četvrti put organizuje udruženje građana "Novi Sad''

Četrdeset mališana iz naselja Donje Gušterice, uzrasta 12 i 13 godina prvi put su u Novom Sadu. Ideja je da ih upravo domaćini, njihovi vršnjaci, kroz razne aktivnosti upoznaju sa gradom.

Tokom boravka u našem gradu, organizatori su se potrudili da goste sa Kosova makar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << privremeno oslobode ružnih slika, koje su dugo sastavni deo njihove svakodnevice. Decu je ugostio i naš proslavljeni sportista Nenad Pagonis.

Četvrtu godinu za redom, sklopljena su nova prijateljstva, rođena po koja simpatija, ali i stvoreno nesto što ne bledi, uspomene za ceo život i nada da će se ovakvo druženje što pre ponoviti.


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.