Da li je Medvedja deo resavanja pitanja Kosova?

Izvor: JUGpress.com, 28.Dec.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Medvedja deo resavanja pitanja Kosova?

LEBANE

Na pitanje urednice JUGpressa da li to sto nista nije konretno rekao da li će nešto da se radi u Medvedji, znaci da su su ta opstina, Bujanovac i Preševo deo dogovora oko rešavanja pitanja Kosova, predsednik Srbije Aleksnadar Vucic je rekao „ Bože sačuvaj“.

„Ni pomislio nisam na tako nešto, to bi neki drugi, možda, pomislili. Ne pada mi tako nešto na pamet“, рекао je Vucic.

„ Inače, da sam imao nešto konkretno otišao bih u Medveđu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pa bih rekao narodu. Konkretno smo radili puteve, konkretno smo radili druge infrastrukturne projekte, a nadam se, kad budemo imali novog investitora, pa da odem tamo i da zajedno sa narodom to proslavimo“, dodao je Vucic.

Na pitanje JUGpressa sta će Srbi na Kosovu i oni koji žive u ove tri opštine imati od konačnog rešavanja pitanja Kosova , Vucic je odgovorio „ Najkonkretnije nadam se da će moći da žive i opstanu“.

„ Ne znam na šta mislite, ako mislite da će neko da ide po kućama i deli po 100.000 evra, neće. Ljudi hoće da opstanu, da žive na svojim ognjištima, da imaju budućnost za svoju decu, sve ono za šta se borimo, da ostanu i da imaju više dece“, rekao je Vucic.

On je cestitao Srbima iz Kosovskog pomoravlja, gde se, kaze, pre neki dan rodilo stoto dete u porodilištu u Pasjanu.

„Тo je divna vest i sve najbolje im želim, rekoa je Vucic.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.