Izvor: Danas, 10.Avg.2023, 20:45

Da li će se Kurti odazvati da svedoči u postupku Milenkoviću koji mu je bio čuvar u zatvoru?

“Danas sam na pisarnici Vlade Kosova predao molbu kojom sam od premijera Aljbina Kurtuja zatražio da pred Specijalnim tužilaštvom da iskaz u svojstvu svedoka odbrane osumnjičenog Dragiše Milenkovića iz Gračanice. Molbu koju sam zaveo na pisarnici Vlade priložio sam zahtevu za saslušanje svedoka Specijalnom tužilaštvu", kaže za Danas Dejan A. Vasić, advokat Dragiše Milenkovića koji se tereti za ratni zločin protiv civilnog stanovništva na Kosovu u periodu tokom 1998. i 1999. godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kurti nije hteo da odgovara na pitanja novinara o Radomiroviću i Milenkoviću

Izvor: Danas, 11.Avg.2023, 14:24

Kosovski premijer Aljbin Kurti odbio je danas da odgovara na pitanja novinara da li je upoznat sa prošlošću Radoice Radomirovića, koji je postavljen na mesto zamenika ministra za zajednice i povratak, a učestvovao je u ratu 1999. godine, a nije hteo da govori ni o zahtevu advokata uhapšenog Dragiše...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.