Izvor: Blic, 22.Nov.2018, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da je Kosovo ušlo u Interpol ovih pet stvari bi KRENULO PO ZLU, a četiri se direktno tiču Srbije

Poternice, tenzije u regionu, odavanje informacija kriminalu, lošija pozicija Beograda u pregovorima u Briselu, ali i dodatno srozavanje ugleda Interpola - ovo je pet stvari koje bi, izvesno, mogle da pođu po zlu da je Priština uspela da ostvari svoje namere i postane ravnopravna članica te svetske policijske organizacije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da je Kosovo ušlo u Interpol ovih 5 STVARI bi krenulo po zlu, a četiri se direktno tiču Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018

Prema informacijama srpske policije, čak 5.000 uniformisanih pripadnika MUP i onih koji su radili u administraciji potencijalno su na njima mogli da se nađu..Poternice, tenzije u regionu, odavanje informacija kriminalu, ali i dodatno srozavanje ugleda Interpola - ovo je pet stvari koje bi, izvesno,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.