DVE DETONACIJE ODJEKNULE U ZVEČANU: Traumatična situacija za Srbe na Kosovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 20:57

DVE DETONACIJE ODJEKNULE U ZVEČANU: Traumatična situacija za Srbe na Kosovu

Pripadnici ROSU blokirali su put na dva mesta

Dve detonacije su se čule u Zvečanu, saznaju "Novosti". Podsetimo, pre petnaestak minuta, nadomak Zubinog Potoka, u selu Stuoce, nadomak Gazivoda, čula se pucnjava koja je trajala petnaestak minuta. Pripadnici ROSU blokirali su putna dva mesta idući ka administrativnom prelazu Jarinje.

Podsetimo, kosovska policija na prelazu Jarinje brani ulazak vozilima i pešacima na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo, javlja reporter Kosovo onlajna sa Jarinja. Ulazak se ne dozvoljava ni pešice.

Ranije danas na prelazu Jarinje uhapšen je bivši policajac Dejan Pantić, a zbog njegovog hapšenja postavljene su barikade kod Leposavića i Rudara i okupili su se građani koji žele da spreče njegovo prebacivanje u Prištinu. Na licu mesta prisutni su i Euleks i Kfor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.