DVA UPOZORENJA RHMZ, ZIMA U APRILU! Velika količina padavina, u ovim predelima i SNEG: Budite na oprezu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 07:48

DVA UPOZORENJA RHMZ, ZIMA U APRILU! Velika količina padavina, u ovim predelima i SNEG: Budite na oprezu!

U delu zemlje na snazi narandžasti meteoalarm.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će u ponedeljak, 3. aprila u Srbiji biti oblačno sa kišom, a u centralnim, južnim i istočnim krajevima Srbije i sa velikom količinom padavina od 20 do 40mm za 24 sata, lokalno i više.

Na području istočne, jugoistočne i jugozapadne Srbije i na području Kosova i Metohije u ponedeljak će na snazi biti narandžasti meteo-alarm, koji označava opasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme, prenosi Tanjug.

U ponedeljak i utorak, 3. i 4. aprila u planinskim predelima jugozapadne, južne i istočne Srbije očekuje se sneg i novi snežni pokrivač visine od 15 do 20 centimetara, a u nižim predelima manji snežni pokrivač visine od 5 do 10 centimetara.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.