DSS: Koalicija Vučić-Tači-Haradinaj

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2014, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Koalicija Vučić-Tači-Haradinaj

Demokratska stranka Srbije oštro je kritikovala odluku premijera Srbije Aleksandra Vučića da ohrabri Srbe da uđu u vladu samoproklamovanog Kosova.

Kritike na račun srpskog premijera: Aleksandar Vučić i Hašim Tači

 

''Zahtev predsednika Vlade Srbije, Aleksandra Vučića, da Srbi uđu u vladu samozvane republike Kosova, predstavlja najnoviji čin prikrivanja odgovornosti Vlade Srbije sa njim na čelu za predaju južne srpske pokrajine Albancima. Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poslanici, koji posle albanskih izbora predstavljaju ogromnu manjinu kosmetskih Srba, treba da po zahtevu predsednika Vlade uđu u koalicionu vladu sa ratnim zločincima Tačijem i Haradinajem i time sami iskopaju raku srpskoj državnosti na Kosovu i Metohiji'', navodi se u saopštenju DSS-a.

 

''Kao što su se i u Srbiji našli ljudi koji prilježno rade na priznanju nezavisnosti Kosova, tako i u pokrajini ima Srba koji će obaviti ovaj prljav posao u albanskom parlamentu i vladi. Srpski narod im ova nedela nikada neće zaboraviti'', saopštila je ta stranka.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.