DSS: Ikona Bogorodice kao poklon Eštonovoj je neviđena politička perverzija!

Izvor: KMnovine.com, 26.Okt.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Ikona Bogorodice kao poklon Eštonovoj je neviđena politička perverzija!

KOSOVSKA MITROVICA – Potpisani Briselski sporazum od strane sadašnje vlasti pre godinu i po dana postavio je temelj ne samo odlasku Kosova i Metohije iz sastava države Srbije već je jedan od glavnih temelja stvaranja velike Albanije.
 ...
Njegove plodove danas žanje država Srbija na očigled javnosti Srbije, kaže se u novom saopštenju DSS-a iz Kosovske Mitrovice.

Dolazak ministara samoproglašene države Kosovo u Beograd Envera Hodžaja i >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Fadilja Ismailjija je još jedno u nizu priznanja nezavisnog Kosova od strane zvaničnog Beograda. Više se ne govori ni o kakvim zvezdicama prilikom susreta sa šiptarskim zvaničnicima iz Prištine, kažu u DSS.

Prijem Kosova u Međunarodni olimpijski komitet a takođe i prethodno prijem Kosova u Svetsku rukometnu federaciju je posledica Briselskog sporazuma u kojem se Srbija obavezuje da neće ometati Kosovo u prijem međunarodnih institucija i organizacija. Najavljeno dobijanje posebnog pozivog broja za Kosovo uz dozvolu zvaničnog Beograda je takođe dokaz lošeg Briselskog sporazuma, navodi se u ovom saopštenju.

Isticanje zastave velike Albanije u sred Beograda je svojevrsno poniženje Srbije koje ona do sada u svojoj istoriji nije doživela. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je tokom prošlog vikenda rekao da će on da razmisli o poseti predsednika Vlade Albanije, kako posetu nije otkazao jer mu njegovi zapadni sponzori nisu dozvolili, ispada da oni razmišljaju umesto njega, zaključuju u DSS-u.

Glavnom arhitekti Briselskog sporazuma Ketrin Ešton ministar spoljnih poslova Srbije u znak zahvalnosti dodeljuje ikonu Bogorodice Trojeručice. Takva politička perverzija do sada nije zabeležena na ovim prostorima, kaže se u saopštenju DSS iz Kosovske Mitrovice.

Izvor: Pravda

Pripremile: KM Novine

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.