Izvor: Blic, 05.Avg.2023, 17:28

DRUGO HAPŠENJE NA KIM ZA 24 SATA Priveden bivši komandir podstanice policije u Rakošu

Na Kosovu i Metohiji uhapšena je još jedna osoba osumnjičena za navodne ratne zločine u opštini Istok. U pitanju je Ž.Z. (69), bivši komandir podstanice policije u Rakošu 1998. i 1999 godine. Mediji na albanskom navode da je uhapšen danas u selu Ljubožda kod Istoka.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KURTIJEVI POLTRONI SE NE SMIRUJU: Uhapšen još jedan Srbin na Kosovu i Metohiji, Aljbinova policija izdala sramno saopštenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023

Mediji na albanskom navode da je uhapšen danas u selu Ljubožda kod Istoka..Na Kosovu i Metohiji uhapšena je još jedna osoba osumnjičena za navodne ratne zločine u opštini Istok. U pitanju je Ž. Z., rođen 1954. godine, bivši komandir podstanice policije u Rakošu 1998. i 1999 godine.....- Policijski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Još jedno hapšenje u Istoku: Priveden nekadašnji komandir milicije zbog ratnih zločina

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2023

Nekadašnji komandir Podpolicijske stanice u selu Rakoš, u opštini Istok, uhapšen je u subotu, 5. avgusta zbog ratnih zločina.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.