DRAMATIČNI DANI ZA NAS Vučić se direktno obratio Srbima na KiM: Kada ste tako doterani u ćošak, morate da se borite! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 10:59

"DRAMATIČNI DANI ZA NAS" Vučić se direktno obratio Srbima na KiM: Kada ste tako doterani u ćošak, morate da se borite! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Srbe na Kosovu i Metohiji da ostanu staloženi, mirni i da ne nasedaju na provokacije

Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu i pozvao sve na očuvanje mira i na smirivanje situacije.

Ono što je za nas važno to je da pozovemo Albance i, naravno, Srbe na očuvanje mira, na smirivanje situacije.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Pozivam Srbe na severu Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Metohije da oni budu staloženi, smireni, mirni, da ne nasedaju na provokacije.

Za nas su ovo dramatični dani, za koje nemamo nikakvu krivicu, i ako zbog nečega možemo da budemo mirni, to je da nam je savest čista. Ali, i kada ste tako doterani u ćošak, nema šta, morate da se borite. Mi samo želimo da sačuvamo naš narod, da ostane na svojim ognjištima - piše na instagram profilu "avucic".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.