Izvor: Blic, 09.Avg.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U PRIŠTINI Policija sumnja da je podmetnuta bomba u kuću Murata Mehe

Policija Kosova blokirala je danas kuću predsednika Državne komisije za demarkaciju granične linije sa Crnom Gorom Murata Mehe zbog sumnje da je podmetnuta eksplozivna naprava.

Portparol Policije Kosova Daut Hodža rekao je za agenciju Beta da je policija oko 14.00 časova dobila informaciju da se na balkonu jedne kuće u naselju Dardanija u Prištini nalazi sumnjiva eksplozivna naprava.

Hodža nije precizirao o čijoj se kući radi, ali prištinski mediji javljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se radi o kući Murata Mehe, kao i da je blokirana i susedna kuća.

On je rekao da će kasnije policija saopštiti ostale detalje ovog slučaja.

Sporazum o demarkaciji granične linije sa Crnom Gorom je naišao na oštro protivljenje opozicionih stranaka i jednog broja poslanika vladajuće koalicije.

Danas je Odbor za spoljne poslove Skupštine Kosova usvojio predlog zakona o ratifikaciji ovog sporazuma i uputio ga Predsedništvu na dalju procedure.

Na sednici odbora, poslanik Samoopredeljenja Driton Čauši je aktivirao suzavac da bi nešto kasnije bio uhapšen.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kontrolisana eksplozija na kući kosovskog zvaničnika

Izvor: N1 televizija, 09.Avg.2016

Jedinice za deminiranje izvršile su kontrolisanu eksploziju eksplozivne naprave koja je bila postavljena na balkonu kuće Murata Mehe, javili su prištinski mediji...Postavljanje eksplozivne naprave u kući predsednika Državne komisije za demarkaciju granice sa Crnom Gorom Murata Mehe ranije danas...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.