DRAMA NA KOSOVU: Nestao muškarac (29) u Štrpcu, u toku je policijska potraga

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 17:45

DRAMA NA KOSOVU: Nestao muškarac (29) u Štrpcu, u toku je policijska potraga

On je juče oko 8 časova sam krenuo u berbu jagorčevine iznad sela i od tada mu se gubi svaki trag

Kako je potvrđeno u Policijskoj stanici nestanak muške osobe je prijavljen sinoć u 21.15 časova, nakon čega su pripadnici policije krenuli u pretragu terena.

Muškarac (29) nestao je juče u mahali Simanovce u selu Gornja Bitinja u opštini Štrpce, a kako je potvrđeno iz Kosovske policije, potraga je u toku.

Prema navodima porodice, on je juče oko 8 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << časova sam krenuo u berbu jagorčevine iznad sela i od tada mu se gubi svaki trag. Videvši da se nije vratio porodica je sinoć prijavila nestanak Policijskoj stanici u Štrpcu, piše Kosovo online.

Kako je potvrđeno u Policijskoj stanici nestanak muškarca je prijavljen sinoć u 21.15 časova, nakon čega su pripadnici policije krenuli u pretragu terena.

Kako navode, potraga je trajala čitave noći, a pripadnicima policije su se od jutros osim meštana, priključili i predstavnici lokalne samouprave, udruženja lovaca, radnici vatrogasne službe i članovi planinarskog društva "Uspon" iz Štrpca.

Članovi porodice apeluju na meštane da dođu u što većem broju kako bi nestali mladić što pre bio pronađen.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.