DOZVOLJEN ULAZAK U BANJSKU: Kurtijevi specijalci postavili OVAJ USLOV

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 13:20

DOZVOLJEN ULAZAK U BANJSKU: Kurtijevi specijalci postavili OVAJ USLOV

Do danas, u Banjsku su mogli da uđu samo meštani uz kontrolu tzv. kosovske policije.

Posle četiri dana pripadnici Specijalnih jedinica tzv. kosovske policije dozvolili su ulazak u selo Banjska.

Nakon što su iz tzv. kosovske policije potvrdili da su sinoć završili policijsku operaciju provere terena.

Policajci su rekli da u selo može da se uđe, ali da se ne skreće sa puta, dok se na samom ulazu u selo nalazi još jedna patrola tzv. kosovskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << specijalaca.

Do danas, u Banjsku su mogli da uđu samo meštani uz kontrolu tzv. kosovske policije.

U noći između subote i nedelje došlo je do sukoba grupe Srba sa pripadnicima tzv. kosovske policije, i tom prilikom stradali su jedan policajac i tri građanina srpske nacionalnosti, a uhapšeno je osmoro Srba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BANJSKA ODBLOKIRANA NAKON ČETIRI DANA! Četvorica uhapšenih Srba oslobođena zbog nedostatka dokaza U SRPSKIM SREDINAMA TRODNEVNA ŽALOST

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Sep.2023

Posle četiri dana pripadnici Specijalnih jedinica tzv. kosovske policije dozvolili su ulazak u selo Banjska, javlja reporter Tanjuga. Nakon što su iz tzv. kosovske policije potvrdili da su sinoć završili policijsku operaciju provere terena. Policajci su rekli da u selo može da se uđe, ali da se...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.