DOVELI SU GA NA VLAST ZAJEDNO SA FUNKCIONALNO NEPISMENIM LJUDIMA Bivši premijer lažne države opleo po Kurtiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 17:03

"DOVELI SU GA NA VLAST ZAJEDNO SA FUNKCIONALNO NEPISMENIM LJUDIMA" Bivši premijer lažne države opleo po Kurtiju

Zbog Kurtija i Osmani, procenjuje, patiće celo tzv Kosovo.

Bivši premijer tzv Kosova Isa Mustafa kaže da je DSK 2020. godine raskinuo koaliciju sa Samoopredeljenjem kako bi izbegao sukob Kosova sa SAD i da je tada platio visoku cenu u vidu glasova na izborima.

Mustafa je na Fejsbuku naveo da je Samoopredeljenje tada podržao veliki broj zemalja koje su ga i dovele na vlast.

- DSK je tada platio cenu sa oko 100.000 glasova. Ali tada su Samoopredeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podržale diplomate SAD, Nemačke, Francuske, Velike Britanije, kao i izvestilac Kosova u Evropskom parlamentu. Doveli su ga na vlast zajedno sa funkcionalno nepismenim ljudima - istakao je Mustafa.

Dodao je da se boji da danas cenu kidanja odnosa sa SAD i EU neće platiti Samoopredeljenje na čelu sa lažnim premijerom Aljbinom Kurtijem i predsednicom Vjosom Osmani, već celo Kosovo.

- Jedina uteha nam je to što je DSK ispravno procenio rizik i dobro delovao u interesu Kosova - rekao je Mustafa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.