DOLAZIM U PONEDELJAK, ULAZIMO U KANCELARIJE Lažni gradonačelnik Leposavića najavio haos za sutra

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 00:28

"DOLAZIM U PONEDELJAK, ULAZIMO U KANCELARIJE" Lažni gradonačelnik Leposavića najavio haos za sutra

Na ulazna vrata opštine Leposavić, kao i na obližnju banderu, Kosovska policija je postavila kamere za video nadzor.

Novi gradonačelnik Leposavića, Ljuljezim Hetemi, najavio je za Kljan Kosova, da će u ponedeljak otići u svoju kancelariju, bez obzira na situaciju, prenosi Kosovo Online.

- Doći ću u kancelariju u ponedeljak. Čak i ako se ista situacija ponovi, mi ćemo ući u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kancelarije. Ne može nas onaj ko baca kamenje sprečiti da uđemo u državne objekte - rekao je Hetemi.

Na ulazna vrata opštine Leposavić, kao i na obližnju banderu, Kosovska policija je postavila kamere za video nadzor.

To je nastavak jučerašnje nasilne akcije,u kojoj su pripadnici kosovske policije, uz suzavac i šok bombe, ušli u zgradu opštine, što su prethodno na isti način učinili i u Zvečanu i Zubinom Potoku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.