Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jun.2023, 19:50

DOK SE SRBIJA TRUDI DA SAČUVA MIR, KURTI IZAZIVA RAT U SRCU EVROPE: Predsednik Vučić razgovarao sa američkim senatorima o situaciji na KiM

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa troje američkih senatora Krisom Marfijem, Džin Šahin i Pitom Riketsom. Jedina tema razgovora bila je situacija na severu Kosova i Metohije. Predsednik Vučić je američkim senatorima jasno i nedvosmisleno rekao da je današnje hapšenje Miluna Milenkovića provokacija i zločin Aljbina Kurtija, kojim pokušava da izazove rat […] The post DOK SE SRBIJA TRUDI DA SAČUVA MIR, KURTI IZAZIVA RAT U SRCU EVROPE: Predsednik Vučić razgovarao sa američkim senatorima o situaciji na KiM appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Kurti želi da izazove rat u srcu Evrope

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jun.2023

Hapšenje Miluna Milenkovića je provokacija i zločin premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, kojim pokušava da izazove rat u srcu Evrope, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.