DETALJI HAPŠENJA MUŠKARCA NA KOSOVU: Počinio je stravičan zločin, otkriveno šta je radio tamo, u pitanju je krupna zverka

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 21:57

DETALJI HAPŠENJA MUŠKARCA NA KOSOVU: Počinio je stravičan zločin, otkriveno šta je radio tamo, u pitanju je "krupna zverka"

Tamo je boravio pod lažnim identitetom

Odbegli pripadnik kavačkog klana uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu u škaljarca na Kosmetu, javljaju "Vijesti".

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da je uhapšen na Kosovu, nakon višemesečne intezivne i kontinuirane razmene operativnih podataka: "sprovedene između nadležne jedinice Sektora za borbu protiv kriminala Uprave policije sa nadležnim službama tzv. Kosova, a u okviru ciljane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potrage". On se na teritoriji Kosmeta skrivao pod lažnim identitetom. 

Uhapšeni u operativnim evidencijama Uprave policije važi za pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe.

- On je lišen slobode po međunarodnoj poternici Crne Gore, raspisanoj od strane NCB Interpol Podgorica, a radi obezbeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se protiv njega vodi pred pravosudnim organima naše države zbog krivičnog dela stvaranje kriminalne organizacije i krivičnog dela teško ubistvo - saopštili su iz policije.

Precizirali su da ga sumnjiče da je zajedno sa drugim osobama tokom 2020. godine postao član kriminalne organizacije koja je, shodno kriminalnom planu, planirala ubistvo škaljarca.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.