DETALJ SVIMA PROMAKAO! Evo kako su OSLOVILI Vučića i Tačija u UN: Kosovo nije država! Svi se smeju Albancima

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJ SVIMA PROMAKAO! Evo kako su OSLOVILI Vučića i Tačija u UN: Kosovo nije država! Svi se smeju Albancima

Ovim je jasno stavljeno do znanja celom svetu da Kosovo nije država i da se u okvirima UN poštuje teritorijalni integritet Srbije

U toku je sednica Saveta bezbednosti UN na kojoj su prisutni predsednik Srbije Aleksandar Vučić i tzv. predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači, a na početku sednice desilo se nešto nesvakidašnje tokom predstavljanja predstavnika Beograda i Prištine.

Uvodni deo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sednice SB UN bio je posvećen predstavljanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i lažnog predsednika kvazi države Kosovo Hašima Tačija, a tokom predstavljanja postalo je jasno zašto Kosovo nikad nije bilo niti će biti država.

Naime, tokom predstavljanja, Aleksandar Vučić oslovljen je kao predsednik Srbije, dok je bivši terorista, zločinac i tzv. predsednik Kosova, Hašim Tači, oslovljen samo kao gospodin Tači bez ikakve naznake njegove funkcije.

čijim se sastavnim delom smatra i južna srpska pokrajina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.