DA ZABORAVIM KOSOVO? TO NEĆE MOĆI! Vučić iz Njujorka poslao jasnu poruku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2022, 20:55

"DA ZABORAVIM KOSOVO? TO NEĆE MOĆI!" Vučić iz Njujorka poslao jasnu poruku (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Njujorka, govoreći pre svega o rezultatima njegove posete i učešća u radu UN.

Vučić: Neki me kritikuju pa kažu: "svaki put kad pomeneš Kosovo, dalje smo od EU!" A da zaboravimo Kosovo? Da ne pominjem Kosovo? Da ne pominjem nepravdu koja je učinjena našem narodu? Ako ništa drugo onda zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 82 ubijene nedužne dece!"

DA ZABORAVIM KOSOVO? TO NEĆE MOĆI!

Vučić:

"Neki me kritikuju pa kažu: "svaki put kad pomeneš Kosovo, dalje smo od EU!" A da zaboravimo Kosovo? Da ne pominjem Kosovo? Da ne pominjem nepravdu koja je učinjena našem narodu? Ako ništa drugo onda zbog 82 ubijene nedužne dece!" pic.twitter.com/qNrn5F0ipM

— Detektor laži (@LaziDetektor) September 23, 2022

Podsetimo,  najviši diplomatski predstavnici zemalja Kvinte sastali su se u četvrtak u Prištini sa premijerom tzv. Kosova Aljbinom Kurtijem i tom prilikom su razmatrane namere privremenih vlasti u Prištini da sačine svojevrsne elaborate o zemljama članicama UN za koje smatraju da mogu kod njih da izdejstvuju podršku za članstvo "Kosova" u UN.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.