DA SE NIKAD NE ZABORAVI! Bolna ispovest žene koja je sama sa TRI ćerke preživela pogrom: Gorelo je Kosovo polje,  a meni je gorela duša! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 11:32

DA SE NIKAD NE ZABORAVI! Bolna ispovest žene koja je sama sa TRI ćerke preživela pogrom: "Gorelo je Kosovo polje, a meni je gorela duša!" (VIDEO)

Tvrdi da bi volela da se takvi dani nigde, nikome i nikada ne ponove.
Za Draganu Stanojević koja je 17. marta 2004. godine sa tri ćerke od dve, osam i 12 godina bila u Kosovu Polju, sećanja na taj datum nikada neće izbledeti, a dim od paljevina i strah, kako tvrdi, oseća i dan danas.
Stanojević tvrdi da bi volela da zaboravi datum i dan pogroma, jer je za njega vežu jako bolna sećanja, ali svesna je, kaže, da se zaboraviti ne sme.
- Gorelo je Kosovo Polje, gorele su kuće naših komšija, a meni je gorela duša. Gorela mi je duša zbog osećaja bezpomoćnosti, zbog spoznaje da, nažalost, prava i pravde nema - ističe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.