Izvor: Danas, 09.Feb.2023, 00:19

Čupić: Kosovo je izgubljeno nerealnom politikom Slobodana Miloševića

"Kosovo je izgubljeno nerealnom politikom koja je vođena 10 godina za vreme Slobodana Miloševića, i kada je 1999. godine, država i ono što simboliše državu, napustila Kosovo. Izgubljeno je sa aspekta da jednostavno vi tu ne možete ništa da uradite. I nijedna vlast nije mogla da uradi. Vlasti su mogle nešto drugo, da ih upute na Ujedinjene nacije, da se sami organizuju i da ih materijalno pomognu... Kosovo je bilo alibi za neuspehe svih politika kada je ta teritorija 1999. godine uzeta", izjavio je profesor Fakulteta političkih nauka u penziji Čedomir Čupić u emisiji Newsnight.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Čupić: Beogradu i Prištini rok od šest meseci da prihvate francusko-nemački predlog

Izvor: Radio 021, 09.Feb.2023

Profesor Fakulteta političkih nauka u penziji Čedomir Čupić ocenio je da je Beogradu i Prištini dat rok od šest meseci da prihvate francusko-nemački predlog za pitanje Kosova.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.