Izvor: Luftika.rs, 29.Maj.2020, 13:10

Crna Gora proširila spisak: Može još Kosovo i BiH, ali ne i Srbija

Vlada Crne Gore otvorila je granicu sa Kosovom i Bosnom i Hercegovonima.
Ovom proširenom spisku zemalja opet nedostaje Srbija.
U objavi na Tviter nalogu crnogorske vlade se navodi da je Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti, na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore, odlučilo da je od 1. juna dozvoljen ulazak stranaca u Crnu Goru bez karantina za državljane i rezidente zemalja u kojima je stopa aktivnih slučajeva korona virusa manja od 25 na 100.000 stanovnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Od zemalja regiona, na spisku su od ranije Hrvatska, Slovenija, Severna Makedonija, Albanija, Grčka i Mađarska.
Izvor: 021.rs/Tanjug
Daleko vam lepa kuća: Zašto me Crna Gora više nikada neće videti?

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Coronavirus

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Srpski turisti od 15. juna mogu u Grčku, nasumično testiranje na koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020

Grčka će od 15. juna otvoriti granice za posetioce iz 29 zemalja, među kojima je i Srbija...Kako je saopštilo Ministarstvo turizma, posetioci će biti nasumično testirani, a vlada će pratiti situaciju i procenjivati stanje u vezi sa korona virusom...Lista zemalja za koje je Grčka otvorila granice...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.