Ćosić: Zastrašujuća kampanja laži

Izvor: Danas, 14.Nov.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćosić: Zastrašujuća kampanja laži

Direktor televizije N1 Jugoslav Ćosić danas je, povodom "organizovane i planirane kampanje" koju protiv njega vode "pojedini režimski mediji", odbacio optužbe da je "plaćeni kosovski lobista" i najavio krivične prijave protiv svih aktera te kampanje. Članak Ćosić: Zastrašujuća kampanja laži se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jugoslav Ćosić: Cilj kampanje protiv mene je zastrašivanje zbog afere Krušik

Izvor: Beta, 14.Nov.2019

Programski direktor TV N1 za Srbiju Jugoslav Ćosić izjavio je da je cilj javnih optužbi da je plaćeni kosovski lobista da ga uplaši i da ga upozori da je trgovina oružjem opasna tema koju treba da izbegava. Ćosić se oglasio saopštenjem povodom, kako je rekao, klevetničke, organizovane i planirane...

Nastavak na Beta...

Gradić u Normandiji organizuje konkurs najružnijeg džempera

Izvor: Danas, 15.Nov.2019, 00:51

Jedan gradić u francuskoj oblasti Normandiji organizovaće krajem novembra, u okviru otvaranja božićnog vašara, konkurs za najružniji džemper, preneli su danas francuski lokalni mediji. Članak Gradić u Normandiji organizuje konkurs najružnijeg džempera se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.