Izvor: Danas, 15.Feb.2024, 11:36

Član Predsedništva SSP optužuje Vučića i Brnabić da vode hajku na Đilasa poput one koju su vodili protiv Olivera Ivanovića

Poslanik i član Predsedništva Stranke slobode i pravde Branko Miljuš izjavio je danas da su premijerka i predsednik Srbije Ana Brnabić i Aleksandar Vučić počeli hajku na predsednika SSP Dragana Đilasa, a da je slična kampanja vođena i protiv političara sa Kosova i Metohije Olivera Ivanovića koji je ubijen.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marinika Tepić: Nezapamćena medijska hajka i ugrožavanje bezbednosti Dragana Đilasa

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2024

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da dnevni list Informer orkestrira nezapamćenu medijsku hajku na lidera SSP Dragana Đilasa i ocenila da je u pitanju direktno ugrožavanje bezbednosti Đilasa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Opozicionari je napadali, Vučić joj poljubio ruku: Predsednik emotivno reagovao na Pavlininu pesmu o Orahovcu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024

Bila na meti novinara Dragana Đilasa i Šolaka, osvojila srce predsednika i cele Srbije...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas povodom Dana državnosti Srbije Karađorđevu zvezdu trećeg stepena Pavlini Radovanović, devojčici sa Kosova i Metohije koja izvodi etno i patriotsku muziku...Nakon...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.