Član Levice Srbije iz Novog Sada pogođen kamenicom u glavu

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Član Levice Srbije iz Novog Sada pogođen kamenicom u glavu

Predsednik Izvršnog odbora Levice Srbije u Novom Sadu Branislav Janković pogođen je kamenicom u glavu dok su članovi stranke sedeli u kafiću u Kosovskoj Mitrovici.

Tom prilikom je povređen i predsednik Izvršnog tima Marko Kovačević, a sa njima je bio i predsednik Levice Srbije Borko Stefanović. Janković je nakon lekarskog pregleda pušten i sa ostalim stranačkim kolegama je krenuo nazad za Beograd, prenosi N1.

"Vinovnici nisu imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << hrabrosti ni da uđu, ni da se zadrže nakon što su bacili kamenice, iste sekunde su se razbežali. Iako ne znamo ko su bili napadači, logično je sumnjati da su to isti oni koji nasilje koriste protiv svakoga ko nije privržen Srpskoj naprednoj stranci na prostoru Kosova i Metohije. Ovo je samo jedan u nizu napada na one koji ne žele da spuste glavu pred takozvanom Srpskom listom", poručuje Levica u saopštenju.

Nakon incidenta se na društvenim mrežama oglasio i lider Levice Borko Stefanović koji je na Tviteru napisao: "Dok smo sedeli na kafi u Kosovskoj Mitrovici neke junačine su nas gađale kamenčugama, razbijajući prozore na kafiću. Dve povrede glave članova Levice Srbije. Neće nas zaustaviti bezumnici i kukavice."

On se oglasio i na Fejsbuku dodajući da ih je onaj koji je poslao napadače na njih "izdao i slagao sve".

"Sramota me je da sam deo istog naroda sa ovim idiotima", napisao je Stefanović.

Autor: N1, 021
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.