Četvrti dan bez srpske štampe na KiM

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2018, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti dan bez srpske štampe na KiM

Na Kosovu i Metohiji srpske štampe nema već četvrti dan, a kako je za Tanjug rekao Zvezdan Mihajlović iz firme "KiM Beokolp", kosovski carinici traže da na svim fakturama piše ''Republika Kosovo'' zbog čega tokom vikenda taj distributer nije ni slao isporuku novina za južnu pokrajinu.

- Videćemo šta ćemo od ponedeljka - rekao je Mihajlović za Tanjug.

On je juče u izjavi za Tanjug naveo da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ta firma sačekati odluku Beograda kada je reč o taksama koje je uvela Priština na srpske proizvode.

- Ne želimo da odstupamo od odluka Vlade Srbije - rekao je Mihajlović.

Firma "KiM Beokolp", koja je distributer srpskih dnevnih i nedeljnih novina za celo KiM, plaćala od 7. novembra takse od 10 odsto koje su ranije uvele prištinske vlasti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.