Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2023, 07:41

Četiri policajca terete se za pokušaj ubistva

PRIŠTINA - Policajac koji je ranio Milana Jovanovića iz Zvečana, kao i još trojica koji slučaj nisu prijavili, terete se za krivična djela "ubistvo u pokušaju" i "neprijavljivanje krivičnog djjela", saopšteno je iz policijskog inspektorata Kosova (PIK).
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog ranjavanja Srbina četiri policajca terete se za pokušaj ubistva i neprijavljivanje zločina

Izvor: B92, 12.Apr.2023

Policajac koji je ranio Milana Jovanovića iz Zvečana, kao i još trojica koji slučaj nisu prijavili, terete se za krivična dela "ubistvo u pokušaju"...Oni se terete i za "neprijavljivanje krivičnog dela", saopšteno je iz policijskog inspektorata Kosova (PIK)...Istražitelji policijskog inspektorata...

Nastavak na B92...

Policijski inspektorat Kosova: Jedan od uhapšenih policajaca u slučaju ranjavanja na severu osumnjičen za ubistvo u pokušaju

Izvor: Blic, 12.Apr.2023

Policijski inspektorat Kosova (PIK) uhapsio je četvoricu policajca, za koje se sumnja da su učestvovali u slučaju ranjavanja Milana Jovanovića na Bistričkom mostu, od kojih se jedan tereti za krivično delo "ubistvo u pokušaju", prenosi Reporteri.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.