Češki turisti ubijeni na severu Albanije

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Češki turisti ubijeni na severu Albanije

Dvoje turista, čeških državljana, ubijeno je u mestu Prekal na severu Albanije, prenose kosovski i albanski mediji.

Agencija Srna je ranije javila da se ubistvo dogodilo u mestu Prekale na Kosovu.

Sumnja se da su Mihael Stavos (27) i Ana Kosinova (36) sinoć prvo kidnapovani, a potom ubijeni. "Njihov automobil je posle ubistva gurnut u kanal pored puta", navodi policija.

Sumnja se da je ubica osoba koja je putovala sa češkim turistima. Iz policije navode >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da su oni ubijeni iz automatskog oružja sa udaljenosti od oko 30 metara, te da su na licu mesta pronađene čaure.

Tela turista preneta su na obdukciju u Tiranu. Policija traga za ubicom. Trideset ljudi je privedeno na informativni razgovor, dok je troje zadržano u policiji.

Napad na češke turiste dogodio se u petak oko 20.15. Par je odabrao Albaniju kako bi istraživali Prokletije. Ubijeni su kada su se vraćali iz poznatog turističkog sela Thet na albanskom delu Prokletija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.