Cesid: Protiv razgraničenja sa Kosovom 44 odsto gradjana

Izvor: B92, 08.Okt.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cesid: Protiv razgraničenja sa Kosovom 44 odsto gradjana

Beograd -- Razgraničenje između Srbije i Kosova, kao rešenje kosovskog problema, podržava 25 odsto ispitanika.

Njih 44 odsto njih ne podržava, pokazalo je najnovije istraživanje Centra za slobodne izbore i demokratiju (Cesid), koje prenosi list "Blic" u izdanju od utorka, 9. oktobra.

Prema istraživanju, najprecizniji odgovori pokazuju da 21 odsto ispitanika "uopšte ne podržava" razgraničenje, a 23 odsto je odgovorilo "da ne podržava".

Kada je reč >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o onima koji su za, sedam odsto "u potpunosti podržava", a 18 odsto "uglavnom podržava".

"Odgovor 'svejedno' dalo je 14 odsto njih, a 17 procenata ne zna i ne može da proceni da bi imalo jasan odgovor", piše "Blic" navodeći rezultate Cesidovog istraživanja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

CeSID: Protiv razgraničenja na Kosovu 44 odsto građana

Izvor: N1 televizija, 08.Okt.2018

Razgraničenje između Srbije i Kosova, kao rešenje kosovskog problema, podržava 25 odsto ispitanika, dok 44 odsto njih ne podržava, pokazalo je najnovije istraživanje Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSID), koje prenosi list "Blic”...Prema istraživanju, najprecizniji odgovori pokazuju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.