Izvor: Radio 021, 08.Sep.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Česi koji su na Kosovu hteli da puste dron "Kosovo je Srbija" oslobođeni

Kosovska policija oslobodila je grupu čeških državljana uhapšenih zbog sumnje da su nameravali da aktiviraju dron sa transparentom "Kosovo je Srbija" tokom fudbalske utakmice između Kosova i Češke u Prištini.

Kako prenosi Srna, oni su pušteni u subotu, pošto im je izrečena novčana kazna. Prištinski mediji navode da su u pitanju navijači češke reprezentacije, koji su oslobođeni posle konsultacija sa tužilaštvom.

Portparol policije Daut >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Hodža rekao je da je oslobođeno sedam državljana Češke i jedan Srbin.

Policija je od uhapšenih oduzela opremu i oslobodila ih u subotu posle određivanja novčane kazne.

RTS prenosi da je grupa posedovala dron, sredstva za komunikaciju, srpsku zastavu i transparent "Kosovo je Srbija. Češki fudbalski savez i reprezentacija ogradili su se od ponašanja grupe navijača.

Autor: Srna

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.