Izvor: JUGpress.com, 17.Apr.2023, 12:16

Ćerku Rade Trajković policija opet zadržala na aerodromu u Beogradu

BEOGRAD

Mlađu ćerku srpske političarke sa Kosova Rade Trajković policija je opet zadržala na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu .

Trajković je kroz suze rekla Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress da je njena ćerka otišla na aerodrom da bi otputovala za London, gde živi i radi.

“Policija je zadržala sa obrazloženjem da mora da sačeka da neko dođe i obavi razgovor sa njom. Nisu joj rekli ko je taj koji treba da dođe i kad će to biti . Oduzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su joj mobilni telefon tako da ne može nikome da se javi, ni ambasadi niti porodici”, rekla je Rada Trajković.

Ona pita ko ima koristi od maltretiranja njene dece i “šta misle da će time da postignu”.

“Ako im ja smetam, šta oni imaju sa mojom decom, šta su im ona skrivila pa ih stalno maltretiraju i šikaniraju”, rekla je Trajković.

Njena mladja ćerka je bila zadržana na aerodromu u Beogradu i pre nekoliko dana, kada je sletela iz Londona. (kraj)LJS/SM

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Trajković tvrdi da je policija na beogradskom aerodromu ponovo zadržala njenu ćerku

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2023

Savetnica ministra za zajednice i povratak u Vladi Kosova Rada Trajković objavila je da je danas na beogradskom aerodromu policija zadržala njenu mlađu ćerku pre nego što se ukrcala na let za London.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.