Ceo državni vrh stiže na Kosmet

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2013, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ceo državni vrh stiže na Kosmet"

Ministar u Vladi Srbije zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin najavio je u Zvečanu da će u narednih nekoliko dana pokrajinu posetiti gotovo svi ministri i državni vrh Srbije kako bi videli šta Srbija može i mora da uradi za svoje sunarodnike.

Srbi na Kosovu nisu sami: Aleksandar Vulin

Vulin je odgovarajući na pitanja novinara rekao da će se vladine "mere štednje na stanovnike Kosova odraziti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u meri kao i u bilo kom drugom delu Republike".

"Vlada će prema Kosovu i Metohiju biti osetljivija nego što je prema bilo kom drugom delu svoje teritorije ", rekao je Vulin i dodao da će "onima koji rade u javnom sektoru plate biti umanjene kao i svim drugima u Republici".

 

Vulin je posetu Zvečanu završio razgovorom sa članovima privremenih organa iz četiri opštine na severu Kosova. Kandidat za gradonačelnika Zvečana Vučina Janković na lokalnim izborima na Kosovu 3. novembra rekao je da očekuje pobedu liste GI

"Srpska" kako bi u narednom periodu rešili probleme sa kojima se žitelji te opštine svakodnevno susreću.

 

Janković je istakao da se potvrđuje da su Albanci najveći protivnici izlaska Srba na izbore, da će incidenti biti češći što se dan izbora približava i pozvao građane da se ne kolebaju, da poslušaju svoju vladu i izađu na izbore jer je to, kako je rekao,

jedini put.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.